psiholog Diana Popescu

Despre mine

Drumul meu către ceea ce sunt şi ceea ce fac astăzi a început acum multă vreme, trecând prin mai multe etape.

Experienţa de 15 ani în mediul de business m-a familiarizat cu felul în care se lucrează cu oamenii în diferitele lor ipostaze: de angajaţi, clienţi, consumatori, colegi, din diferite culturi şi ţări. Indiferent că a fost vorba de Resurse Umane, Cercetare de piaţă sau Marketing, felul în care comunici şi în care te raportezi la nevoile celuilalt sunt esenţiale.

Dar provocarea adevarata am întâlnit-o în cabinet, locul unde respectul, suportul, încrederea, confidenţialitatea, înţelegerea şi empatia îşi dau mâna şi conlucrează la starea de bine a celui ce are nevoie de o schimbare.

Când vorbim de teamă, de depresie, de neîncredere în forţele proprii, de pierderea unei persoane dragi, de ieşirea la pensie, de divorţ, de violenţa domestică, de pierderea locului de muncă, stresul provocat este resimţit puternic. Psihoterapia şi consilierea te pot ajuta în alinarea durerii și a disconfortului provocat de aceste experiențe dificile şi în același timp te pot ajuta să mergi mai departe.

Diana Popescu

Sunt psiholog clinician şi psihoterapeut cognitiv – comportamental, cu drept de liberă practică, membru al Colegiului Psihologilor din România.


Competenţe profesionale în:
  • psihoterapie cognitiv – comportamentală
  • hipnoză clinică
  • psihoterapie pentru copii, adolescenţi, adulţi
  • dezvoltare personală
Ai curajul şi fă primul pas.

Vino la o consultaţie

Programare terapie
Consiliere in cariera