testimoniale

Ce spun pacienţii ?


- Carmen, 44 de ani

“Profesionalism, suflet, implicare, dăruire! Sprijin şi ajutor real, concret.

După fiecare şedinţă m-am simţit mai puternică, mai echilibrată şi m-a ajutat să percep şi să înteleg plusurile şi minusurile personale. M-a ajutat să mă echilibrez, să-mi redobandesc stima de sine şi încrederea în mine însămi! M-a ajutat să învăţ să spun “lucrurilor pe nume”, să spun celor ce mă rănesc că nu le permit să mai facă asta, să gestionez situaţii care credeam că mă depăşesc! Mulţumesc!”


- Andreea, 39 de ani

“De ce psiholog şi de ce Diana Popescu? Sunt două întrebări pe care vi le puneţi din moment ce citiţi părerea mea.

Anul trecut familia mea, mai bine zis soţul meu, a trecut prin niste momente cumplite: a făcut, de la o banală entorsă la picior, embolie pulmonară bilaterală şi minunea a fost că a scăpat. În acele momente grele, mi s-au declanşat atacurile de panică. Atunci nu am ştiut ce mi se întâmplă. Am doi copii minori care au nevoie de părinţii lor, fapt care m-a determinat să caut ajutor de specialitate. Nu mi-a fost greu să accept ideea de a face tratament medicamentos, mi-a fost mai greu să încep terapia psihologică. E simplu să iei pastile, dar nu suficient! Mi-a fost recomandat de medicul psihiatru să încep o terapie cognitiv-comportamentală care în principiu durează 12 şedinţe.

Diana mi-a fost recomandată de o prietenă. Ea a reuşit să mă facă să înţeleg stările prin care trec din primele şedinţe de terapie. Nu m-a tratat niciodată ca pe un pacient, ci mai mult ca pe o prietenă apropiată. După ce am terminat terapia cognitiv-comportamentală am continuat să merg la şedinţe pentru dezvoltarea mea personală ca individ. Ea m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în mine ca mama şi soţie, lucru care m-a determinat să-mi duc şi copilul cel mare (de 10 ani) să stea de vorbă cu ea şi asta nu pentru că ar fi avut o problemă, ci pentru că Diana ştie să scoată ce este mai bun din tine şi te ajută să-ţi învingi temerile şi fricile.

Punctul forte al psihologului Diana Popescu este că practică această meserie din pasiune şi nu din alte motive şi asta o sa realizaţi în momentul în care o să o cunoasteţi.”